Winkelcentrum Crabbehof al 54 jaar een gezellig winkelcentrum


Prins Bernhard opende op 24 april 1964 het winkelcentrum Crabbehof. Het winkelcentrum heeft twee grote renovaties meegemaakt in 1984 en 1998. Nog altijd is het een levendig en gezellig winkelcentrum. Dirk van den Broek is erbij gekomen en de Lidl gaat uitbreiden.

De PvdA was op zaterdag 10 februari 2018 op bezoek in Crabbehof en had een gesprek met het bestuur van het winkelcentrum. Het gaat prima met het winkelcentrum. 15 Camera's houden het plein goed in de gaten en er is een nieuw groot ledscherm gekomen.
Omdat het zo goed gaat, is er steeds meer een tekort aan parkeerplaatsen. Het winkelcentrum wil extra parkeerplaatsen toevoegen door de plantenperken op het plein tot parkeerplaatsen te maken (zie de foto). De gemeente wil een boom die nu op de stoep staat verplaatsen naar de parkeerplaatsen, waardoor er nog minder parkeerplaatsen komen. Een regelmatig gesprek met de gemeente wordt gemist. Daar heeft men wel behoefte aan, aan een gemeente die meedenkt.
Bewoners zijn blij met hun winkelcentrum waar zo'n beetje alles te koop is.

Daarvoor was de PvdA in Wielwijk, op het Admiraalsplein. Bewoners vertelde graag in Wielwijk te wonen. Zorgen waren er wel over het bouwen in het Wielwijkpark. Dit is echter een oud besluit, waar toen de bewoners mee accoord waren omdat het park uitgebreid zou worden naar de M.H. Trompweg. Deze weg gaat verlegd worden naar langs de A16. De opbrengst van de woningbouw komt ten goede aan Wielwijk.
Bewoners die tegenover het Admiraalsplein wonen op de locatie van de vroegere Kansenflat zijn bijzonder tevreden met hun nieuwe woningen. Wel mist men een zebrapad om het oversteken van de drukke weg makkelijker te maken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"

Chemours: Er komt een Hoorzitting in Dordrecht en een Bustrip naar het Europees Parlement in het najaar