Vrolijke PvdA Valentijn-toer langs Sterrenwiel, Syndion en Prinsemarij



Op Valentijnsdag - woensdag 14 februari 2018 - gingen Frouke de Vries en ik met allerlei hartjes-snoepgoed en een vrolijk humeur langs bij het Sterrenwiel, Syndion dagopvang in Sterrenburg en langs de Prinsemarij.

In het Sterrenwiel werd er net gegeten. Risto Van Harte verzorgde een heerlijke maaltijd. Daarna was er bingo. Het zat helemaal vol. Ik mocht aankondigen wat we kwamen doen: iets lekkers uitdelen vanwege Valentijn. De reacties waren bijzonder hartelijk. Leuke gesprekken gevoerd.
Risto Van Harte verzorgt sinds enige tijd de middagmaaltijden. De bezoekers zijn daar heel tevreden over. Dit moet vooral zo blijven. Eten in Sterrenwiel, ook voor mensen die niet in Sterrenwiel wonen.

Bij Syndion in Sterrenburg gingen we langs om ook snoep uit te delen. Daar is de dagopvang gevestigd. Deze mensen vonden het prachtig dat we langs kwamen.
Ook heel goed dat deze dagopvang er is voor mensen met een verstandelijke beperking.

Bij de Prinsemarij was er de Kids middag, ook met bingo. Jong en oud zaten in de zaal. Het was heel vol. Ook daar vond men het heel leuk dat we langskwamen en hartjes-snoep uitdeelden.

Het heeft mij verrast dat het zo op prijs werd gesteld dat we langskwamen om wat uit te delen met Valentijn. We zijn van harte welkom om vaker langs te komen.

Frouke en ik vonden het heel bijzonder om te doen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"

Chemours: Er komt een Hoorzitting in Dordrecht en een Bustrip naar het Europees Parlement in het najaar