Ondernemers Reeweg zijn tevreden met hun onderneming


Zaterdag 17 februari 2018 waren we als PvdA op pad in binnenstad en in Reeland/Vogelbuurt.

Eerst in de binnenstad flyeren, en campagne voeren met GroenLinks en SP voor een Dordrecht waar men kiest voor Elkaar! We zijn er voor iedereen.

In Reeland kontakten gehad met de ondernemers/winkeliers op de Reeweg. Zij zijn zeer tevreden, zij kunnen er goed van bestaan. De ligging is okay, en makkelijk bereikbaar. Er is onder meer een bakker, een slager, een groenteboer, een bloemenzaak, een drankzaak, een gereedschapswinkel, een makelaar, een winkel met leuke (zelfgemaakte) spullen, sieraden, kleding, etc. (waar ook mensen met een handicap werken), een kapsalon, een sanitaire winkel, etc.
Het zijn echte buurtwinkels, waar bewoners graag komen. Ook voor een praatje en voor advies.

Klacht was er over putten in de straat die nooit worden schoongemaakt. Bij veel regen, lopen ze dan ook snel over. Ook al geeft men de klacht door aan de Wijklijn, tot op heden is het nog steeds niet opgelost.

Bewoners zijn over het algemeen ook wel tevreden, maar ervaren nog altijd overlast op Vogelplein. Wel minder dan eerst. Ook ziet men graag het Vogelplein wat meer opgefleurd met bloembakken en meer groen.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"

Chemours: Er komt een Hoorzitting in Dordrecht en een Bustrip naar het Europees Parlement in het najaar