"Waar kun je nog spannende dingen doen en beleven?"


Vroeg Arie van Zanten zich af in zijn Nieuwjaarsspeech op de Nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari 2018 in het NIVON-huis De Kleine Rug.

De vele bezoekers waren met een bootje allemaal naar de overkant gebracht. Het was een prachtige tocht, met harde oostenwind. Maar eenmaal binnen was het gezellig, warm en heel druk.

Ik heb weer veel mensen ontmoet en gesproken. Dat vind ik zo aardig aan Nieuwjaarsrecepties, je spreekt en ontmoet veel en allerlei verschillende mensen.

Arie vertelde verder dat het heel goed gaat met het NIVON. Er worden nu zwarte cijfers geschreven, en er is weer een forse groei in het ledenaantal. Je moet konsekwent vasthouden aan je visie en aan je doelstellingen: duurzaam sociaal. Het gaat ook goed met recreatie en toerisme in Nederland. NIVON brengt mensen en natuur bij elkaar. De beleving van de natuur wordt steeds belangrijker gevonden. Echte natuur, en niet alleen weggeplakt in parken. Want waar kun je nog spannende dingen beleven en doen? vroeg hij zich af. Hier dus, bij het NIVON. Kinderen willen weer spelen in de natuur.

Het koor MELANGE ROOD verzorgde de muzikale noot met mooie en verschillende liederen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"

Chemours: Er komt een Hoorzitting in Dordrecht en een Bustrip naar het Europees Parlement in het najaar