Nationale Bomenbank winnaar Ondernemersprijs Drechtstreek 2009

Het was een drukke dag dinsdag 5 januari 2010. Eerst raadsvergadering met de nieuwjaarstoespraak van onze burgemeester. Hij gaf een overzicht van wat er allemaal gebeurt in onze stad. Wij hadden als PvdA vragen gesteld over de brand. Burgemeester Bandell heeft de vragen uitgebreid beantwoord na zijn toespraak. Op dat moment was de oorzaak nog niet bekend van de brand, wel wist hij dat de brand niet was begonnen bij het vuurwerk, maar in de kledingwinkel. Onduidelijk is nog of het bedrijf op het Van Neurenburgpad nieuw kan bouwen. Dit wordt onderzocht. De grond is ernstig vervuild en moet worden schoongemaakt. Het bedrijf voldoet aan alle veiligheidseisen en de provincie en de Milieudienst zitten er bovenop. Ook alle andere vuurwerk verkooppunten zijn veilig en worden zwaar gecontroleerd. Aldus onze burgemeester.
Bij de Nieuwjaarsreceptie van de Kamer van Koophandel in Kunstmin was er ook de prijsuitreiking van de Ondernemersprijs van de Drechtstreek 2009. Het was ontzettend gezellig druk. Ditmaal was het thema 'Duurzaamheid'. De winnaar was de Nationale Bomenbank BV, expert o.a. in het verplaatsen van hele grote bomen. (filmpje) Veel mensen gesproken. Er was een hele prettige en dynamische sfeer.
Daarna naar het Nieuwjaarsbuffet van de gemeente Dordrecht. Ook weer veel mensen gesproken. Heel de dag iedereen die ik tegenkwam een goed nieuwjaar gewenst. Toch altijd weer een leuke tijd. En mijn agenda zit weer bomvol.
's Avonds nog een kort fractieoverleg om alle activiteiten de komende weken door te nemen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"

Chemours: Er komt een Hoorzitting in Dordrecht en een Bustrip naar het Europees Parlement in het najaar