Voorlichtingsbijeenkomst MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Holland

Bent u MKB ondernemer in Zuid-Holland en actief op het gebied van een van de volgende topsectoren: water (incl. delta en maritiem), agri & food, tuinbouw & uitgangsmaterialen, hightech systemen & materialen (incl. ICT), chemie (incl. bio based economy), life science & health, energie en logistiek? En wil u met innovatie aan de slag? Dan is deze bijeenkomst mogelijk interessant voor u.

De provincie Zuid-Holland organiseert in samenwerking met RVO en InnovationQuarter een voorlichtingsbijeenkomst over de subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Holland.

In 2015 is er ! 7 mln. beschikbaar voor deze subsidieregeling, waaraan de provincie Zuid-Holland en het ministerie van Economische Zaken ieder ! 3,5 mln bijdragen. Deze Zuid-Hollandse subsidieregeling voorziet in de mogelijkheid voor MKB ondernemers om innovatieadviesprojecten, haalbaarheidsprojecten en R&D-samenwerkingsprojecten uit te voeren. Aanvragen voor deze subsidieregeling kunnen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ingediend worden van 19 mei 2015 tot en met 1 september 2015.

Donderdag 30 april 2015
15:00 - 17:30 uur
Meeting Centre New Babylon
Anna van Buerenplein 41a
2595 DA Den Haag

Reacties

Populaire posts van deze blog

Levendige discussies op de KlimaatBorrel: "We moeten voorkomen dat alleen rijke buurten veel meer groen hebben"

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"