Werken in een geheel glazen kantoor

Dat kan in het nieuw opgeknapte kantoren/bedrijvengebouw Het Gewest in het voormalige Gewestelijk Arbeidsbureau, waar later Jeugdzorg in verbleef in het Kromhout. Sinds enkele jaren staat het leeg en de eigenaar - de heer Vink - besloot er een bedrijvengebouw van te maken, waar (creatieve) start ups een kantoor/werk ruimte kunnen huren tegen zeer schappelijke prijzen. Het bedrijf Villex verzorgt het beheer. Juist de mix van allerlei ondernemers die elkaar kunnen inspireren vindt de eigenaar interessant.

In een aantal glazen kantoorruimten (kassen) kun je kantoor houden. Het is volledig ingericht als kantoor. Niet iedereen kan er tegen altijd in het zicht te zitten terwijl je werkt, maar anderen vinden het juist heel aantrekkelijk en ruimtelijk.

Het gebouw biedt ruimte aan ca. 35 units, die gehuurd kunnen worden. Inmiddels zijn er al diverse units verhuurd. In de kelderverdieping zitten musici met hun bedrijf. Die verdieping is extra geluidsgeisoleerd.
Ook is er een hele ruime groene tuin achter het pand, met daar weer achter voldoende parkeerplaatsen.

Met een enorme feestelijke knal werd het gebouw geopend, door de eigenaar, de beheerder en door de voorzitter van DOCK (Maarten van Wijk).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Levendige discussies op de KlimaatBorrel: "We moeten voorkomen dat alleen rijke buurten veel meer groen hebben"

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"