Lentefeest in Speeltuin Oosterkwartier bij opening seizoen




























Speeltuin Oosterkwartier gaat er weer volop tegenaan. Zaterdag 16 april 2016 was weer de opening van een nieuw speelseizoen met het Lentefeest. Ouders en kinderen waren in groten getale gekomen om bij deze opening te zijn. Het fanfareorkest De Heertjes verzorgde de muziek. Het liedje Hoofd, Schouders, Knie en Teen (dat ik nog ken uit mijn peuter-hulpleidster tijd) werd massaal meegezongen.
Er is een nieuw bestuur, en er is een grote groep vrijwilligers, ook met nieuwe vrijwilligers erbij. Het is een hele organisatie een speeltuin draaiende te houden, maar men gaat er met veel enthousiasme tegenaan. Men is bezig een plan van aanpak te maken voor de activiteiten voor de wijk. Ook komen er steeds meer activiteiten voor volwassenen. De activiteiten worden verbreed. Men wil een ontmoetingsplek zijn voor de wijk, waar kinderen ook veilig kunnen spelen.
De perikelen met de subsidie geeft vele hoofdbrekens, maar men gaat ervoor.

Er werd afscheid genomen van het oude bestuur, onder wie Lenny Scheurwater (secretaris), Jopie Burggraaf (penningmeester) en Jacqueline van den Bergh (voorzitter).

Op naar het nieuwe seizoen ...


Reacties

Populaire posts van deze blog

Levendige discussies op de KlimaatBorrel: "We moeten voorkomen dat alleen rijke buurten veel meer groen hebben"

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"