Voor een mooi en open kustlandschap: maak je hard voor onze kust! Vrijdag 17 september 2016 is er de Kustontmoeting in Katwijk

Wat vind jij belangrijk voor een mooi en open kustlandschap en waar wil jij je energie in steken? Kom op 17 september naar de Kustontmoeting in Katwijk en praat mee. Ruim 104.000 Baywatchers gaven het signaal dat het prachtige Nederlandse kustlandschap behouden moet blijven. Op 17 september wordt er met Baywatchers en andere geïnteresseerden aan tafel gegaan en plannen gemaakt om te zorgen dat de Zuid-Hollandse kust open en mooi blijft.

Dat werd eerder dit jaar ook in Zeeland en Noord-Holland gedaan. De bijeenkomst duurt van 10.00 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk. Centraal staan de onderwerpen die de deelnemers aandragen. Aanmelden kan t/m 8 september via www.beschermdekust.nl. Wees er snel bij want vol is vol.

De Kustontmoetingen worden georganiseerd door de partners van ‘Bescherm de Kust’: Natuurmonumenten, Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland, Zuid-Hollands Landschap, Stichting Duinbehoud, de Zeeuwse Milieufederatie, Het Zeeuwse Landschap, Natuur en Milieufederatie Noord-Holland en Landschap Noord-Holland.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"

Chemours: Er komt een Hoorzitting in Dordrecht en een Bustrip naar het Europees Parlement in het najaar