Vooral beter onderhoud van straten en groen in de wijk,

maar ook graag meer speel/sport veldjes. Waren zo maar een paar ideeen die bewoners, maar ook jongeren meegaven aan ons raadsleden Dick van Antwerpen (BVD), Joke Edelenburg (GroenLinks), Bert Staat (CU/SGP) en Jacqueline van den Bergh (PvdA).
 Wij stonden in het Winkelcentrum Sterrenburg (ter hoogte van Van Pelt Delicatessen, Slagerij Keller en Smit Mode) met de Ideeenbus in het kader van de Week van de Democratie.
Zaterdag 19 september halen we de Ideeenbus in het WC Sterrenburg weer op. We hopen dat er dan heel wat reacties en ideeen in zitten.

De Week van de Democratie is zaterdag 12 september 2015 van start gegaan. Ben Corino gaf het startschot bij het Stadhuis in het centrum. Juist nu is het heel belangrijk om aandacht te hebben voor democratie: omgaan met verschillen en steeds meer bewoners en organisaties betrekken bij in ons geval lokaal bestuur.

Groepjes raadsleden trokken er daarna op uit om op diverse plaatsen in de stad ideeenbussen te plaatsen (zoals bij Drievriendenhof, Supermarkt Dirk vd Broek, bij Admiraalsplein Wielwijk, en in WC Sterrenburg).

Het plan is om een week lang ideeen op te halen bij bewoners en ondernemers.

De kunst is om het tot uitvoerbare projecten te maken. Iedere politieke partij adopteert 1 of meerdere ideeen, op zaterdag 19 september a.s. in het Stadhuis.

Kijk voor meer informatie op:

www.dordrecht.nl/weekvandedemocratie

Reacties

Populaire posts van deze blog

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"

Chemours: Er komt een Hoorzitting in Dordrecht en een Bustrip naar het Europees Parlement in het najaar