VEILIGHEIDSCONTOUR ZEEHAVENS DORDRECHT LIGT TER INZAGE IN HET STADSKANTOOR

Provincie Zuid-Holland en gemeente Dordrecht zijn van plan om een veiligheidscontour vast te stellen voor de kern van het Zeehavengebied Dordrecht. Het ontwerpbesluit ligt tot en met 12 maart 2014 ter inzage.

Tekening veiligheidscontour zeehavens Dordrecht
Een veiligheidscontour biedt een vastgestelde ruimte voor risicorelevante activiteiten in het Zeehavengebied en biedt een vastgesteld beschermingsniveau voor de meer kwetsbare omgeving. De veiligheidscontour is als ‘veiligheidszone-bevi’ reeds opgenomen in het bestemmingsplan Zeehavens, vastgesteld door de gemeenteraad van Dordrecht op 25 juni 2013.

Inzien ontwerpbesluit
Het ontwerpbesluit ligt van donderdag 30 januari 2014, gedurende een periode van 6 weken (dus tot en met woensdag 12 maart 2014), ter inzage op:
het Stadskantoor, Spuiboulevard 300, Dordrecht
het Provinciehuis Zuid-Holland, Het Loket, Zuid-Hollandplein 1, Den Haag

Zienswijzen
Een belanghebbende kan gedurende de termijn van de terinzagelegging zienswijzen omtrent het voorgenomen besluit bekendmaken aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland en Burgemeester en Wethouders van Dordrecht, door tussenkomst van de directeur Stadsontwikkeling, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht.

Bovenaan de brief moet u dan vermelden 'zienswijze Veiligheidscontour Zeehavens Dordrecht'.

Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de tervisielegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt. U kunt contact opnemen met de heer E. Hoff van de afdeling Beleid van de sector Stadsontwikkeling van de gemeente Dordrecht, telefoon: 078 770 4837.

Klik hier voor het pdf
Ontwerpbesluit Veiligheidscontour Zeehavens Dordrecht.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"

Chemours: Er komt een Hoorzitting in Dordrecht en een Bustrip naar het Europees Parlement in het najaar