Drukke Campagnedag: Fotoshoot, bezoek aan Sterrenburg en uitreiking Vogelaarprijs

Zaterdag 12 december 2009 was een drukke Campagnedag. 's Morgens was er een fotoshoot met de kandidaten van de nieuwe lijst. Een visagiste nam ons allemaal onder handen om zo mooi mogelijk op de foto te komen staan. Ik zelf houd er nooit zo van, ik doe het liever allemaal zelf. We hebben ook allemaal een thema uitgezocht, waar we ons persoonlijk voor inzetten. Mijn thema is werk: voldoende werk voor iedereen, vrijwilligers werk en wat voor regelingen zijn er om mensen te helpen aan werk. Steeds meer mensen willen ook op een andere manier werken, ook vrijwilligerswerk doen. De bedoeling is dat ik een fimpje hierover ga maken. Daar moet ik nog eens goed over nadenken.
Daarna naar Sterrenburg voor gesprekken met bewoners. In Sterrenburg 1 is men over het algemeen zeer tevreden over hun wijk. Zorgen maakt men zich wel over een aantal flats bij de Keplerweg, daar is wel overlast. Maar er wordt sneller ingegrepen, zodat het minder is dan vroeger. Men is zeer tevreden over het winkelcentrum en over de groenvoorzieningen.
Tot slot naar Wielwijk, waar in het Wijkcentrum de winnaars bekend werden gemaakt voor de Vogelaarprijs 2009. De winnaars waren ditmaal de Vrouwen OntmoetingsGroep uit Wielwijk, die ervoor zorgen dat vrouwen met verschillende culturele achtergronden kennis maken met elkaar en in gesprek gaan met elkaar.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"

Chemours: Er komt een Hoorzitting in Dordrecht en een Bustrip naar het Europees Parlement in het najaar