Op campagne met de PvdA op een zonnige zaterdag


Zaterdag 30 mei 2009 was ik met fractieleden, wethouder, bestuursleden en actieve vrijwilligers op campagne voor de Europese verkiezingen. Het was een heerlijke zonnige dag. Minister Plasterk en Tweede Kamerlid Roos Vermeij waren ook in Dordrecht. Eerst kreeg de 12-jarige Sjors Smit de Euro Bokaal uitgereikt - omdat hij de PvdA-quizz foutloos had ingevuld - van minister Ronald Plasterk. Dat vond hij helemaal te gek. Het was een vrolijke happening daar op het Steegoversloot.
Daarna gingen we naar het Statenplein om rozen uit te delen. Veel mensen herkenden minister Plasterk en spraken hem aan over wat hij bijv. had gezegd over het onderwijs. Er wordt altijd gezegd dat mensen niet geinteresseerd zijn in politiek, maar mijn ervaring is dat juist ook veel mensen wel geinteresseerd zijn en met je in gesprek willen over onderwerpen, over de inhoud. Mensen wilden met Ronald Plasterk op de foto. Zo ook de fractieleden.

's Middags gingen we naar Sterrenburg, waar de heer van Zwoll, ook de Euro Bokaal kreeg uitgereikt door Roos Vermeij en Hans Spigt. Hij was apetrots dat hij zoveel belangstelling kreeg en op de bokaal. Ook overhandigde ik hem een fles rode wijn, met het speciale PvdA-fractie Dordrecht etiket.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"

Chemours: Er komt een Hoorzitting in Dordrecht en een Bustrip naar het Europees Parlement in het najaar