Bedrijf Netics in Alblasserdam staat op nr 10 van de MKB Innovatie Top 100 2015

Maar liefst 20 Zuid-Hollandse middelgrote en kleine bedrijven staan in de landelijke MKB Innovatie Top 100 2015. Daarmee is Zuid-Holland koploper van de provincies met de meeste innovatieve MKB’ers. In de top-3 staan zelfs 2 bedrijven uit Delft: Bird Control Group en Nerdalize.

Alle 100 bedrijven hebben succesvolle innovaties doorgevoerd op het gebied van product, dienst, proces of organisatie. Met de realisatie van deze vernieuwingen hebben de ondernemers hun omzet verhoogd, hun voortbestaan zeker gesteld of bestaande producten verbeterd. Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen geldprijs verbonden. De kracht van deze ranglijst is dat zij een mooi beeld geeft van de prestaties waartoe het Nederlandse mkb op dit moment in staat is. De nummer 1 van de Top 100 mag zich een jaar lang het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland noemen.

Bekijk de 100 bedrijven en hun innovaties.

Aanbestedingstrajecten bij de overheid zijn vaak stroperig en moeizaam, en ook risicovol voor startende ondernemers. Sommige bedrijven vertelden dat zij in het buitenland betere ervaringen hebben. De boodschap voor de overheid was: 'practice what you preach'.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Levendige discussies op de KlimaatBorrel: "We moeten voorkomen dat alleen rijke buurten veel meer groen hebben"

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"