Koopzondagen: Supergezellig; en discussies over de koopavond en openingstijden

Anneke Maagdenberg zei in haar nieuwjaarsrede als voorzitter van de DOV dat ondernemers 15-25% omzetstijging hebben met de koopzondagen. En dat die stijging niet ten koste gaat van de omzetten op andere dagen. Ze noemde de koopzondagen super gezellig. Dan is het echt recreeren, en shoppen voor de gezelligheid. Men heeft dan de tijd. Het Ondernemersfonds is inmiddels van start gegaan. Maar we zijn er nog niet, aldus Anneke. Nu komen er nog de discussies over de openingstijden (bijv. tot 19 uur) en over de Koopavond.

Het gaat goed met de DOV (Dordrechtse Ondernemers Vereniging). Het ledenaantal groeit, dit in tegenstelling tot andere ondernemersverenigingen in de regio. Er komt meer samenwerking met ondernemersverenigingen in Zwijndrecht en H.I. Ambacht.

Anneke deed een oproep om in aanbestedingstrajecten het regionale bedrijfsleven niet uit te sluiten, maar juist meer kansen te bieden.

Tijdens Koningsdag in Dordrecht zal ook het bedrijfsleven een rol spelen. Namens de DOV zit Anneke in het organiserend comite.

Reacties

Populaire posts van deze blog

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

Chemours: Er komt een Hoorzitting in Dordrecht en een Bustrip naar het Europees Parlement in het najaar