Zaterdag 15 december: Gratis Repair Cafe Centrum - Kerst Special met Harpspel - van 10.00 tot 13.00 uur bij StaPal, Otto Dickeplein

Zaterdag a.s. 15 december, staat het Repair Cafe Dordrecht-Centrum in het teken van de Kerst! Er wordt extra aandacht besteed aan het repareren van uw kerstverlichting en/of decoraties.
Bovendien komen er deze zaterdag twee talentvolle dames - leerlingen van de ToBe Muziekschool - harpspelen in ons Repair Cafe.

Toegang is gratis! Tip: neem de reservelampjes van uw kapotte kerstverlichting mee!
Redenen genoeg om eens langs te komen.

Gratis reparatie(hulp) aan fietsen, computers, kleding en elektrische apparaten, sfeervolle live muziek, (kerst)spullen die u gratis meeneemt of weggeeft op onze weggeeftafel, gezelligheid, een kopje koffie/thee of een broodje: Repair Cafe Dordrecht-Centrum biedt het u allemaal!

Het Repair Cafe vindt u in wijkcentrum StaPal aan het Otto Dickeplein 1 (tegenover waterbushalte Merwekade)
En ja, alles is gratis en onze vrijwilligers helpen u graag, maar een waardering in de vorm van een kleine donatie stellen we altijd zeer op prijs.

Repair Café Dordrecht wordt elke 3e zaterdag van de maand, van 10.00 tot 13.00 uur georganiseerd in wijkcentrum Sta-Pal, Otto Dickeplein 1 (tegenover Veer-Merwekade) in het centrum van Dordrecht.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Levendige discussies op de KlimaatBorrel: "We moeten voorkomen dat alleen rijke buurten veel meer groen hebben"

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"