Subsidies vanuit Provincie Zuid-Holland voor opknappen bedrijventerreinen: verduurzaming, veiligheid en organisatiegraad


Zuid-Holland kent 630 bedrijventerreinen waarop rond 26.000 bedrijven werkgelegenheid bieden aan bijna een 500.000 werknemers. Het is belangrijk dat deze bedrijventerreinen goed zijn ingericht en georganiseerd. Organisatiegraad, duurzaamheid, veiligheid zijn toepasselijke trefwoorden.

Subsidieregelingen
De provincie beschikt voor het bereiken van deze doelen over twee subsidieregelingen voor bedrijven en bedrijfsinvesteringszones (BIZ). De subsidieregeling “planvorming bedrijventerreinen" en de subsidieregeling “verduurzaming bedrijventerreinen”. Deze subsidieregelingen staan open voor aanvragen.

Goed vestigingsklimaat
Zuid-Holland biedt een goed vestigingsklimaat voor de ondernemers in Zuid-Holland en streeft naar een sterke, duurzame regionale toekomstbestendige economie die bijdraagt een gezonde bedrijven-infrastructuur in levendige en vitale stads- en dorpscentra. Door de forse behoefte aan en bouw van nieuwe woningen voor alle inwoners van Zuid-Holland is er ook extra aandacht voor werkgelegenheid in de buurt. Daarom streeft de provincie Zuid-Holland naar toekomstbestendige, duurzame en energiezuinige bedrijventerreinen.

Uit Nieuwsbrief Provincie Zuid-Holland 7 juli 2021

Reacties

Populaire posts van deze blog

Levendige discussies op de KlimaatBorrel: "We moeten voorkomen dat alleen rijke buurten veel meer groen hebben"

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"