Theaters, musea, muziekpodia en producenten van professionele podiumkunsten kunnen weer aanvragen indienen bij Kickstart Cultuurfonds


Kickstart Cultuurfonds, waar ook het Prins Bernhard Cultuurfonds aan bijdraagt, gaat de culturele sector opnieuw ondersteunen. Er is in totaal circa €20 miljoen beschikbaar gesteld voor de volgende fase van Kickstart Cultuurfonds.

Doorstart Kickstart Cultuurfonds
Kickstart Cultuurfonds werd afgelopen zomer opgericht op initiatief van de BankGiro Loterij, het Prins Bernhard Cultuurfonds, VSBfonds en de VandenEnde Foundation, samen met een groep private cultuurfondsen en het ministerie van OCW, om snel financiƫle ondersteuning te bieden aan culturele instellingen die door de coronamaatregelen in zwaar weer terecht waren gekomen.

Theaters, musea, muziekpodia en producenten van professionele podiumproducties kregen geld van Kickstart Cultuurfonds voor aanpassingen aan de anderhalve-meter-samenleving, zodat ze nieuwe producties konden opstarten of aanpassen en publiek coronaproof konden blijven ontvangen. In totaal werd er €16 miljoen uitgekeerd.

Kickstart Cultuurfonds aanvraagloket open
Theaters, musea, muziekpodia en producenten van professionele podiumkunsten kunnen weer aanvragen indienen bij Kickstart Cultuurfonds, in verschillende fases. En deze keer ook voor livestreams van voorstellingen en tentoonstellingen. Kijk nu op www.kickstartcultuurfonds.nl voor de criteria en indiendata van 2021.

(Uit Nieuwsbrief Provincie Zuid-Holland 3 februari 2021)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"

Chemours: Er komt een Hoorzitting in Dordrecht en een Bustrip naar het Europees Parlement in het najaar