Laat zien wat je al doet en leer ook van anderen: Doe mee aan de Online Duurzame Huizen Route in November en December !


Als je aan de slag wilt om je woning energiezuinig te maken, kun je veel leren van anderen die al stappen hebben gezet. Dit jaar is de Duurzame Huizen Route online en inspireren huiseigenaren elkaar via een videoverbinding. Ook dit jaar steunt de provincie Zuid-Holland de Nationale Duurzame Huizen Route.

Nu we met veel mensen thuiswerken spenderen we meer tijd in onze woning. Misschien denk je als huiseigenaar eraan je woning te isoleren, duurzaam te maken en hiermee meer wooncomfort te creëren? Of doe je zelf mee aan de Duurzame Huizen Route?

Duurzame inspiratie van anderen
Verspreid over de maanden november en december geven huiseigenaren die meedoen aan de Duurzame Huizen Route online een kijkje in hun duurzame droomhuis. Ze vertellen over de aanpassingen in hun huis en er is ruimte voor een gesprek en het stellen van vragen.

Duurzame Huizen Route en provincie Zuid-Holland
De provincie Zuid-Holland steunt het initiatief van de Nationale Duurzame Huizen Route en is daarom partner van dit platform. Dat de provincie hieraan meedoet sluit goed aan bij de ambities in ons coalitieakkoord. We willen namelijk de verduurzaming van bestaande bouw en nieuwbouw versnellen. Als partner van de Duurzame Huizen Route, hopen wij de uitwisseling van goede voorbeelden onder inwoners te stimuleren.

Reisafstand speelt geen rol meer, dus bezoekers vanuit het hele land kunnen op bezoek bij een huis dat het beste aansluit bij hun eigen woonsituatie. 

Per ontmoeting is er ruimte voor maximaal 8 bezoekers.

Meer informatie voor zo'n online bezoek via www.duurzamehuizenroute.nl 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Levendige discussies op de KlimaatBorrel: "We moeten voorkomen dat alleen rijke buurten veel meer groen hebben"

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"