Zo'n kleine 1800 euro opgehaald bij Rommelmarkt - bedankt!!


Zaterdagmiddag 4 november 2018 was het op het Stadhuiplein een gezellige drukte. Er was een rommelmarkt georganiseerd door gemeenteraad, college en griffie. Veel mensen kochten spulletjes die de deelnemers zelf hadden ingebracht om te verkopen.

Het doel is om geld op te halen voor kinderen op basisscholen. Te veel kinderen leven in armoede, en een deel van hen komt regelmatig zonder ontbijt op school. Dat moeten we niet willen met elkaar.
Met deze rommelmarkt wordt dit onder de aandacht gebracht. Maar het is uiteraard de bedoeling dat er met stevig beleid en budget kinderen goed mee kunnen doen, zonder armoede.

Om 11 uur opende burgemeester Kolff officieel de Rommelmarkt/Fancy Fair. Ook hij wil dat mensen snel geholpen worden om uit de armoede te komen. Hij bedankte Inge Stevens (PvdA) die het initiatief nam voor deze rommelmarkt.

Stichting Leergeld, Voedselbank, Ouderplatform Jeugd, Geef het Dordt en Studio Blijmakers waren er met kramen.

Zo rond 14 uur trok wethouder Heijkoop de winnende lootjes uit de hoge hoed! Hoofdprijs was een lunch bij de burgemeester op zijn kamer. Daarnaast nog een aantal hele leuk prijzen: mand met verrassingen.

Zo'n kleine 1800 euro is opgehaald! Bedankt iedereen!

Ook de muzikant bedankt, die de hele dag met leuke songs - er werd ook meegezongen - over de Rommelmarkt liep!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Levendige discussies op de KlimaatBorrel: "We moeten voorkomen dat alleen rijke buurten veel meer groen hebben"

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"