De Nationale Fiets Telweek gaat weer van start - Doe je ook mee?

De tweede editie van het nationale fietsonderzoek vindt plaats van 19 tot en met 25 september 2016. Met jouw bijdrage kunnen we de resultaten van 2015 verrijken en de eerste verbeteringen aan het fietsnetwerk toetsen. Zo help jij om van Nederland een nóg fijner fietsland te maken!

Over het gebruik van de auto en het OV is veel bekend. Maar van de meer dan 14 miljoen fietsers in ons land weten we veel minder. Daarom onderzoeken we ieder jaar hoe we ons op de fiets verplaatsen, met welke snelheid, op welke tijdstippen, met hoeveel tegelijk en waar de grote vertragingen zijn. Hoe meer we weten, hoe beter we ons fietsnetwerk kunnen verbeteren. Download de app en tel mee.

APP DOWNLOADEN = KANS OP 1 VAN DE 25 FIETSEN
Onder alle deelnemers worden 25 oogstrelende Veloretti fietsen verloot. Jouw kans om straks op een nieuwe fiets te stappen.

HOE WERKT DE APP?
De Fietstel-app registreert gedurende de Fiets Telweek hoe lang je op de fiets zit, welke route je rijdt, maar ook waar je lang moet wachten. De app herkent fietsbewegingen en meet alleen data als je je verplaatst. De app stuurt de gegevens automatisch naar de Fiets Telweek database.

Let op: De Fietstel-app wordt automatisch op 19 september geactiveerd en 25 september 00.00 gedeactiveerd. Je ontvangt zodra het onderzoek start een melding om je GPS en bewegingssensor aan te zetten.

De App maakt gebruik van locatievoorzieningen ook als de App niet op de voorgrond actief is. Dit kan tot additioneel batterijverbruik leiden.

Fietstel-app Support

Maandag 15 augustus 2016 wordt de Fietstel-app officieel gelanceerd en kan iedereen hem downloaden. Vraag dan ook je familie, vrienden en kennissen om mee te tellen tijdens de Nationale Fiets Telweek 2016.
De app heeft niet alleen een nieuwe naam en een nieuw jasje, hij is ook verbeterd. De app laat bijvoorbeeld tijdens de Fiets Telweek direct al meer onderzoeksresultaten zien.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Levendige discussies op de KlimaatBorrel: "We moeten voorkomen dat alleen rijke buurten veel meer groen hebben"

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"