TURKSE CONSUL GENERAAL TOGAN ORAL: FALEN IS GEEN OPTIE

Op de bijeenkomst van de Talkshow T-Factor in het Stadhuis woensdagavond 24 oktober 2012 waren veel Turkse ondernemers, en verschillende Nederlandse ondernemers. Wat is nu eigenlijk het verschil in zaken doen, wilde Kees Thies weten die de Talkshow leidde. Turkse ondernemers doen graag zaken, maar hebben daarnaast ook graag een persoonlijke band, zijn gastvrijer, als het vertrouwen er eenmaal is. Ook beginnen ze sneller een onderneming, en doen het vooral met passie. Ze beginnen gewoon, en kijken wat er op hun pad komt. Nederlandse ondernemers blijven meer op afstand, en zijn meer zaakgericht.
Volgens de Consul Generaal Togan Oral is "doing business our drive". Turkse ondernemers werken om te slagen. Falen is geen optie. Turkije en Nederland hebben altijd goede betrekkingen gehad. De Consul was er ook om 400 jaar economische betrekkingen te vieren tussen Nederland en Turkije.
Burgemeester Brok vertelde dat er 380.000 Turken wonen in Nederland en noemde Turkije een belangrijke handelspartner van Nederland. Hij zei trots te zijn op de aanwezigen, vanwege hun drive om te participeren in de Dordtse samenleving. Juist pluriformiteit heeft Nederland en Dordrecht vormgegeven.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Supertrotse achterachternicht bij onthulling Lenie Dickepad op Internationale Vrouwendag

"Wat we nodig hebben is een wenkend perspectief"

Chemours: Er komt een Hoorzitting in Dordrecht en een Bustrip naar het Europees Parlement in het najaar