Posts

Posts uit augustus, 2014 tonen

Ook vogels, kleine zoogdieren en insecten voelen zich thuis bij de Amateur Tuindersvereniging Het Vlijpark

Afbeelding
Zaterdagmiddag 30 augustus 2014 was er de uitreiking van de Nationaal Keurprijs Natuurlijk Tuinieren. De Tuindersvereniging had al 3 stippen, nu kregen ze de 4e stip erbij, aangebracht door wethouder Sleeking. De vereniging wil het tuinieren uitoefenen en bevorderen op een duurzame manier. Er zijn 98 tuinen met huisjes - waarin ook overnacht kan worden. Er werd tevens open dag gehouden, zodat je kon kennismaken met deze bijzondere volkstuinen. Ook de vogels, kleine zoogdieren en insecten voelen zich er thuis. Het is een prachtig weelderig groen park, met veel actieve bewoners. Op zaterdag 27 september a.s. wordt er de Herfstmarkt gehouden waar iedereen welkom is.

Een echte Richard Krajicek Playground Crabbehof

Afbeelding
Ook fietste ik door het mooie groene Jaap Burgerpark. Daarin is inmiddels een echte Richard Krajicek Playground Crabbehof verschenen, waar gesport kan worden. Met zelfs een atletiekbaan eromheen.

De nieuwe Kennedyschool in Crabbehof

Afbeelding
Bij mijn fietstocht door Crabbehof zag ik de nieuwe Kennedyschool in een mooi en ruim groen gebied. Het is nog niet helemaal af, maar in september wordt de nieuwe school in gebruik genomen.